Boka professionell dansare

Låt oss dansa tillsammans

Dans kan användas på många olika sätt. Dans är det perfekta verktyget för att höja stämningen på företaget, teambuilding, firmafesten eller till din privatfest. Jeanette har arrangerat, konsultat och även själv deltagit i över 100 dansevent, skräddarsydda för både företag samt privatpersoner. Alla önskemål går naturligtvis att uppfylla inom områden såsom undervisning, uppvisning, show mm.


Undervisning

Dansa loss med kollegorna är en uppskattad form. Har ni suttit hela dagen och behöver ett break på kontoret eller konferensen är bästa sättet att öka energi nivån med en Cha cha cha, Samba eller Jive. Detta är bra för sammanhållningen på företaget att shaka loss med kollegorna.  

Privatlektion

Jeanette erbjuder även privatlektioner om du alltid haft en dröm om att lära dig dansa, behöver utöka dina danskunskaper eller behöver hjälp med bröllopsvalsen. Varför inte ge bort en danslektion i present till din vän!

Möhippor/Svensexor

Behöver hon förklara hur kul man kan ha med dans på möhipporna eller svensexorna. Man kan göra allt ifrån pardans till gruppkoreografier där man skrattar och svettas tillsammans.

Show

En färgsprakande och energi fylld dansshow på företagsfesten eller på konferensdagen höjer alltid upp stämningen. I showen ingår Jeanette tillsammans med en danspartner samt även i större grupper med hennes danskollegor från TV programmet Let´s Dance. Eller varför inte bjuda upp chefen och överaska alla med en fartfylld dans med dödslyft!?

Välj gärna ut några på företaget som får öva tillsammans med en proffsdansare och framför sedan dansnumret på företagsfesten där alternativt en jury är på plats. Vem vill inte ta hem titeln ”Årets dansare” på företaget!?

event.png

 

 

 

Jeanettes erfarenhet är att dans är väldigt uppskattat av människor i alla åldrar och kan även bidra till en härlig sammanhållning och en positiv utveckling. Tveka inte att kontakta Jeanette!